Sportlink expert

DETO-Twenterand

In april bezochten Richard van het Laar en Nessah van het Laar,
namens UwContributie, twee bijeenkomsten van Sportlink

In Enschede vond er bij v.v. Rigtersbleek een informatieavond plaats Henk van de Berg, werkzaam voor Sportlink, kwam over uit Amsterdam om voorlichting te geven aan meerdere sportverenigingen. Nessah: "Wij waren aanwezig om eigen kennis up-to-date te houden én om vragen over contributie en ledenadministratie te beantwoorden. Dit werd door de aanwezigen als zeer prettig ervaren, doordat ze direct en persoonlijk antwoord kregen. Blij dat we dit kunnen doen en dit krijgt dan ook zeker een vervolg. Sowieso staan wij op doordeweekse dagen altijd klaar voor onze klanten van UwContributie om oplossingen te bieden en ondersteunen bij problemen."   

"Ik kom jaarlijks bij ruim 600 verenigingen. Het is bijzonder om te zien hoe strak Rigtersbleek de contributie inning heeft staan. Dit heb ik nog niet eerder gezien." 

– Henk van de Berg, Sportlink –

Sportlink & UwContributie 

  Wat verenigingen onder andere van ons kunnen verwachten, naast het innen van de contributie …

  • Leden importeren
  • Functies aanmaken
  • Rechten toekennen
  • Ledenadministratie optimaliseren
  • Contributieprofielen toekennen
  • Grootboekrekeningen maken
  • Storneringen opvolgen 

Alles voor tevreden leden 

En we blijven ons ontwikkelen. Zo waren wij vorige week ook aanwezig bij een bijeenkomst op de thuishaven van voetbalvereniging DETO Twenterand. Ditmaal ging het over de communicatie met leden via inzet van Sportlink. Een deel van de communicatie met leden neemt UwContributie al uit handen. Maar er zijn meer communicatiemogelijkheden met de pakketten die Sportlink een vereniging aanbiedt. Denk hierbij aan de app, website en televisie. Richard van het Laar: "Deze mediakanalen zijn ideaal om leden nog beter te informeren en zaken makkelijker te organiseren. Wij gaan ons ervoor inzetten om deze materie eigen maken. Zo kunnen wij in de toekomst de clubs nog meer bijstaan door het geven van adviezen, tips én praktische ondersteuning. Niet alleen op het gebied van contributie en administratie, maar op meerdere gebieden die bijdragen aan tevreden leden." 

Nieuwsbrief Training & Opleiding
Positieve resultaten met UwContributie
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Gast
dinsdag 10 december 2019

Captcha afbeelding

Bellen

E-mail

What's App

Zoeken

Online dossier

Aanleveren opdracht

Direct betalen

Incassokosten

Tarieven