Sylvana nieuwe incasso- en executiemedewerker

IMG_4300

Sylvana Roeloffzen is sinds augustus 2019 werkzaam bij Wigger Van het Laar. De 33-jarige executiemedewerker is geboren in Arnhem, woont op dit moment in Wierden en is getrouwd met Ted. Ze studeerde af als onderwijsassistente, maar is uiteindelijk in de wereld van de gerechtsdeurwaarders terecht gekomen.

Van onderwijsassistente naar incasso- en executiemedewerker

"Als onderwijsassistente ben ik een korte periode werkzaam geweest. Er waren alleen weinig vaste banen te vinden en waardoor ik verder ben gaan kijken en in de administratie terecht gekomen. Ik ging aan de slag bij Kuijpers Gerechtsdeurwaarders in Arnhem. Hier moest ik alles met een dictafoon uitwerken. Erg leuk en leerzaam!" Inmiddels heeft ze de nodige werkervaring opgedaan. Zo heeft ze zeven jaar bij Groenewegen Gerechtsdeurwaarders gewerkt als incasso- en executiemedewerker, zowel in Arnhem als Nijverdal. Naast deze werkzaamheden deed ze hier andere taken gericht op commercie, financiën, inkoop en begeleide ze stagiaires en deed ze baliewerkzaamheden: "Na mijn werkzaamheden bij Groenewegen ben ik twee jaar medewerker debiteurenbeheer geweest bij gemeente Apeldoorn, maar hier lag mijn roeping niet waardoor ik weer aan de slag ben gegaan als incasso- en executiemedewerker bij Armaere Gerechtsdeurwaarders.", vertelt Sylvana over haar loopbaan tot nu toe. Daarnaast heeft de leergierige Sylvana, die zich altijd wil blijven ontwikkelen, naast haar werkzaamheden de opleiding Basis Recht en Praktijk via Hafkamp opleidingen gedaan en met succes afgerond.

What you see is what you get!

Nu is Sylvana werkzaam bij Wigger Van het Laar: "Ik voer op dit moment zowel de incasso- en executiewerkzaamheden uit, ben achtervanger voor onze juriste en help met het inplannen van ontruimingen." De reden om de stap naar Almelo te maken was, naast de afstand woon-werkverkeer, het feit dat de wijze van communiceren haar erg aansprak: "De manier hoe er met elkaar en naar buiten gecommuniceerd wordt is anders dan bij een doorsnee gerechtsdeurwaarder. Al tijdens het sollicitatiegesprek bleek dit en proefde ik dat men veel respect heeft voor elkaar en het werk wat zij uitvoeren. Wigger Van het Laar is geen bedrijf wat zich focust op omzet, maar veel meer op het incasseren van de vordering en het goed bedienen van haar klanten." Sylvana omschrijft zichzelf als een persoon die stevig in haar schoenen staat, letterlijk en figuurlijk: "What you see is what you get! Ik weet duidelijk wat ik wil en sta hier ook voor en zo ook voor onze klanten. Hiermee, en met mijn kennis en ervaring, hoop ik het team te versterken in onder andere de behandeling van de dossiers en de doelstellingen van het bedrijf."


"In de toekomst wil ik graag mijn kennis uitbreiden in mijn functie en eventueel daarbuiten. Voor mij is het belangrijk om mezelf te ontwikkelen. Maar bovenal vind ik een goede en prettige samenwerking met mijn collega's van groot belang. Samen een nog mooier product voor de klant neerzetten met goede kwaliteit en snelle service!"


Wisselwerking die vruchten af gaat werpen

Karin Wigger merkte tijdens het sollicitatiegesprek direct een klik met Sylvana: "Wij zijn blij dat wij onze keus op haar hebben laten vallen en dat de keus wederzijds was. Sylvana brengt een brede kennis en ervaring mee, en staat ook heel erg open voor vernieuwingen. Nu al blijkt dit haar erg te inspireren en heeft zij bij ons proces van verandering een duidelijke inbreng. Deze wisselwerking gaat in de toekomst mooie vruchten afwerpen en ik heb dan ook veel vertrouwen in de toekomst van Sylvana op ons kantoor." 

“Verwarde huurder is kwelduivel”
Kantoor vrijdag 11 oktober gesloten
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Gast
maandag 03 augustus 2020

Captcha afbeelding

Bellen

E-mail

What's App

Zoeken

Online dossier

Aanleveren opdracht

Direct betalen

Incassokosten

Tarieven