Vacature jurist

WVHL
Kom jij ons team versterken?
Wij zijn op zoek naar een fulltime jurist. 
 
Je werkgever 

Wigger Van het Laar is een bedrijf dat krachtig is in betaaloplossingen. Al meer dan 20 jaar zijn we een succesvol gerechtsdeurwaarderskantoor en incassobureau in Almelo. Wij zijn creatieve mensen die op een andere manier de wereld in kijken en daardoor oplossingen op maat bieden. Onze Twentse roots maken dat wij de mensen en de straten kennen; hetgeen de klant ook van ons mag verwachten.

Je functie

Als jurist behandel je zelfstandig de portefeuille op gebied van incasso en proces- en executierecht. Je doel is het bieden van krachtige oplossingen die de verstoorde relaties tussen jouw klanten en hun debiteuren oplossen. Je adviseert daarbij de klant over de te volgen procedure en de te ondernemen acties. Ook in een eventueel executietraject. Verder voer je zelfstandig de procedures bij de kantonrechter. Een goed contact met de klant is daarbij heel belangrijk. Daarnaast krijg je tijd en ruimte om met jouw enthousiasme en deskundigheid nieuwe relaties te overtuigen van onze dienstverlening.

Een erg afwisselende functie waarin jij jezelf kunt ontwikkelen en 
waarbij jij tegelijkertijd een bijdrage levert aan het resultaat en succes van Wigger Van het Laar.

Je profiel
  • Afgeronde opleiding WO-rechtsgeleerdheid of hbo-rechten 
  • Ambitieus, enthousiast en klantgericht
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • No-nonsense 
  • Teamspeler 
  • Relevante werkervaring is een pré 

Je karakter

Iemand die door een tomeloze inzet en enthousiasme meehelpt om het kantoor verder uit te bouwen. Je beschikt over zelfvertrouwen, overtuigingskracht en een ondernemende instelling. Je vindt het leuk om te werken en wilt je daarbij graag ontwikkelen. Je bent mentaal weerbaar, verbaal sterk en gaat bij een teleurstelling niet bij de pakken neerzitten.

Onze arbeidsvoorwaarden

Je werkt 40 uur per week. Je werkplek is modern ingericht en jouw collega's zijn gemotiveerd en enthousiast. De omgang kenmerkt zich door korte lijnen en no-nonsense. Naast een prettige werksfeer bieden we een passend salaris, 29 vakantiedagen per jaar en een goede pensioenvoorziening.

Solliciteren

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Karin Wigger of Richard van het Laar op telefoonnummer 0546 544777. 

Je motivatiebrief met cv kun je per e-mail versturen naar Karin Wigger o.v.v. Vacature Jurist. Omschrijf in jouw sollicitatie duidelijk wat jij zou toevoegen aan Wigger Van het Laar. 


Spoedwet: stukken afgeven via de brievenbus
Eigen woning en hypotheek na scheiding
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Gast
woensdag 18 mei 2022

Captcha afbeelding

" title="" class="">per e-mail versturen naar Karin Wigger</a> </span><span>o.v.v. Vacature Jurist. Omschrijf in jouw sollicitatie duidelijk wat jij zou toevoegen aan Wigger Van het Laar.&nbsp;</span></p></div><div class="ebd-block " data-type="rule" ><hr></div><div class="ebd-block " data-type="heading" ><h6> <span><a href="images/Vacature_WVHL_2020_-_Jurist.pdf" title="" class="" target="_blank" rel="noopener noreferrer">Download hier de vacature (PDF)</a></span></h6></div>", "author": { "@type": "Person", "name": "Super User", "image": "https://www.wvhl.nl/components/com_easyblog/assets/images/default_blogger.png" } }

Bellen

E-mail

What's App

Zoeken

Online dossier

Aanleveren opdracht

Direct betalen

Incassokosten

Tarieven