"Voor alle partijen een win-win-winsituatie"

Henco Richard

In het vierde magazine van 'Ondernemersmagazine Twenterand' ditmaal onder andere aandacht voor Richard van het Laar en Henco van der Weijden. In het artikel werd stilgestaan bij de veranderende wereld en de wijze waarop je hier als bedrijf mee omgaat.

"De samenleving vraagt om een andere rol van deurwaarder en daarom vinden wij ons als bedrijf opnieuw uit" vertelt Richard van het Laar. Met Compassionate Leadership, de onderneming van Henco van der Weijden, is binnen Wigger Van het Laar een nieuwe weg ingeslagen. Hierbij worden kernwaarden, zoals de wil om meerwaarde te creëren, eerlijkheid en respect te bieden centraal gesteld én gekeken hoe dit met een gepassioneerde betrokkenheid in de praktijk ten uitvoer wordt gebracht.

Van hard incasseren naar incasseren met hart

Henco van der Weijden in het artikel over Wigger Van het Laar: "Het is de natuur van de mens om een bijdrage te willen leveren aan iets dat groter is dan zichzelf. Dit leidt tot een gevoel van roeping, tot bevlogenheid en laat mensen floreren. Een goede missie overstijgt daarom ieder belang en zorgt ervoor dat mensen zich ermee kunnen verbinden en erdoor geïnspireerd raken (…). De nieuwe missie van Wigger Van het Laar is om problemen in de relatie tussen klanten en hun debiteuren te voorkomen of op te lossen."

Lees hier het volledige artikel >>>

Het artikel werd geschreven door Henrieke Nevenzel, met foto’s van Petra Holland.
Kennissessie 

Op donderdag 3 oktober vond er in het Ondernemershuis Twenterand een bijeenkomst samen waar Henco van der Weijden (Compassionate Leadership) en Richard van het Laar (Wigger Van het Laar) wederom samenwerkten. Ook Wonne van Dijk (Koninklijke Landmacht) sloot deze avond aan als spreker. Er werd ingegaan op de rol van de leider in een snel veranderende wereld en de kansen die dat biedt. Het was een geslaagde kennissessie waar alle partijen tevreden op terugkijken en vraagt om een vervolg. 

Arbeidsrecht, OneNote & Incasseren
“Verwarde huurder is kwelduivel”
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Gast
dinsdag 04 augustus 2020

Captcha afbeelding

Bellen

E-mail

What's App

Zoeken

Online dossier

Aanleveren opdracht

Direct betalen

Incassokosten

Tarieven