WVHL partner van Vakantiefonds Twente

Voetbal-Sport-Fun-Camps-2019

De Twentsche Voetbalschool organiseert in de zomervakantie drie zogenaamde 'Voetbal, Sport & Fun Camps'. Jongens en meisjes van 6 t/m 12 jaar kunnen tijdens deze Camps op het terrein van de Universiteit Twente drie dagen lang deelnemen aan een gevarieerd sport- en educatief programma. Eén van de partners van deze Camps is Vakantiefonds Twente.

Een beetje speciaal

Er zijn veel kinderen die in de zomer niet op vakantie kunnen of iets leuks kunnen ondernemen. Om die reden is Vakantiefonds Twente opgericht door Frank Eulderink: "Er zijn kinderen waarvan de ouders de financiële middelen niet hebben, de kinderen een stoornis hebben of door een achterstand extra begeleiding nodig hebben. Zomaar enkele redenen waarom de kinderen er niet even tussenuit kunnen. Met ons fonds helpen we deze kinderen, zodat ze er niet alleen voor staan en ze zich een beetje speciaal voelen. In samenwerking met meerdere partners organiseren we vakantieactiviteiten waarbij de kinderen kunnen genieten van sport, spel en educatie."

Een waardevolle bijdrage

Eén van deze activiteiten is het 'Voetbal, Sport & Fun Camp' waar dit jaar ruim 170 kinderen uit armoede gezinnen gratis aan deel kunnen nemen dankzij het fonds. Wigger Van het Laar is één van de partners die dit mede mogelijk heeft gemaakt. Richard van het Laar: "We hebben al jaren een fijne samenwerking met de Twentsche Voetbalschool, omdat ze gebruik maken van onze diensten van UwContributie. Dat we dit jaar op deze wijze iets terug konden doen, voor een erg goed doel, doen we met veel plezier. Prachtig om te zien dat hierdoor veel kinderen drie dagen plezier kunnen beleven, gezond bezig zijn door diverse sporten te ontdekken en tegelijkertijd ook nog leren tijdens in het kinderlab van de Universiteit." 

Snelle en krachtige oplossingen
Training & Opleiding: aanbod najaar 2019
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Gast
maandag 03 augustus 2020

Captcha afbeelding

Bellen

E-mail

What's App

Zoeken

Online dossier

Aanleveren opdracht

Direct betalen

Incassokosten

Tarieven