De unieke bevoegdheden van een financieel juridisch expert

Gerechts-deurwaarder

Gerechtsdeurwaarder

Een gerechtsdeurwaarder heeft de bijzondere bevoegdheid om de rechten van schuldeisers te beschermen en te handhaven. Dat maakt hem uniek ten opzichte van andere financieel juridische professionals:


Een gerechtsdeurwaarder kan een dagvaarding uitbrengen om mensen voor de rechter te dagen. Ook kan hij beslag leggen op zaken als loon, onroerende zaken, auto's of banktegoeden, om de schuld te incasseren.


Een gerechtsdeurwaarder heeft tevens de bevoegdheid om executie-maatregelen te nemen, zoals het ontruimen van een pand of het veilen van in beslag genomen goederen om de schuld te innen. Ook kan, net als een advocaat of een gemachtigde als adviseur optreden en rechtsbijstand verlenen bij geschillen tussen schuldeisers en schuldenaren.

Onze gerechtsdeurwaarders en ambtelijke experts staan dagelijks voor u klaar

Maatwerk

Wat mag u van ons verwachten?

U verwacht van ons maat- en vakwerk. Voor elk probleem de juiste oplossing. Wij zorgen er idealiter voor dat uw exploot niet wordt achtergelaten zoals bij een postbestelling maar wordt betekend. 

 

Wigger Van het Laar staat al bijna 25 jaar voor eerlijke communicatie en persoonlijk contact.

Weten wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van gerechtsdeurwaarder?

Neem contact met ons op via onderstaande mogelijkheden.

Bel ons

Mail ons

Plan afspraak

Bij ons bent u verzekerd van:

Wij geloven in een mensgerichte benadering, want mensen doen zaken met mensen. Samen met u komen wij tot het beste en snelste resultaat.

Wij weten wat er speelt in Twente

Onze aanpak

Bij ons kunt u rekenen op een gerechtsdeurwaarder die bekend is in zijn of haar stad en weet wat er speelt in de samenleving. Dat neemt niet weg dat wij ook landelijk werken. Wij hebben met een aantal andere gerechtsdeurwaarders-kantoren onze krachten gebundeld. Wij zijn een zelfstandig kantoor, maar delen (vak)kennis, ervaring en netwerken. ​


U kunt opdrachten tijdens openingstijden digitaal of persoonlijk aanleveren. U bent van harte welkom, de koffie staat voor u klaar.

Dit is hoe wij te werk gaan

Gerechtsdeurwaarder als compassievol regisseur?

De gerechtsdeurwaarder is een belangrijke spin in het web als het om het maatschappelijke thema van schulden gaat. Bij Wigger Van het Laar zijn wij ons bewust van onze unieke positie in de maatschappij en proberen wij binnen deze maatschappij onze rol menselijk in te vullen. Ondanks het feit dat wij soms harde maatregelen moeten nemen, doen wij dit wel compassievol. Wigger Van het Laar neemt de regierol op zich en heeft de kennis en kunde om voor elke juridisch financiële kwestie de juiste mensen in te schakelen. Dit bleek ook uit een praktijkvoorbeeld van onlangs.

Veelgestelde vragen

U kunt opdrachten bij ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week digitaal aanleveren. Vaste relaties kunnen onze incassospecialisten dagelijks rechtstreeks telefonisch bereiken. Liever persoonlijk aanleveren van een opdracht? Dat kan ook. Tijdens onze openingstijden bent u van harte welkom en staat de koffie voor u klaar.

Bel ons

Mail ons

Plan afspraak