Effectief en efficiënt vorderen van schulden

Incasso

Het is vervelend dat uw klant niet betaalt en u wilt dit natuurlijk snel oplossen. Wij incasseren uw vorderingen bij bedrijven en particulieren die zich niet houden aan de afgesproken betaaltermijn.

Wij helpen wanneer uw klanten niet willen betalen

Maatwerk

Wat mag u van ons verwachten?

Recht hebben op uw geld is één ding, het daadwerkelijk krijgen een ander. Maar meestal wilt u de goede relatie met uw klant (de debiteur) ook behouden. Om dit te bereiken, is maatwerk zeer belangrijk. Want: de ene debiteur is de andere niet. Vanaf het moment dat uw debiteur niet betaalt, kunt u bij ons terecht.


Weten wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van incasso?

Neem contact met ons op via onderstaande mogelijkheden.

Bel ons

Mail ons

Plan afspraak

We fungeren als compassievolle regisseur; stevig maar altijd eerlijk en rechtvaardig

Weten wat de incassokosten zijn?

De Wigger Van het Laar methode

Onze aanpak

Wij staan u bij met onder andere

Tips voor een goed debiteurenbeheer

Facturen sneller betaald krijgen

Waarom is het belangrijk om een goed debiteurenbeheer te hebben? Een goed debiteurenbeheer zorgt ervoor dat facturen sneller betaald worden. Dit is belangrijk, want hoe langer facturen openstaan, hoe groter het risico dat de klant uiteindelijk niet meer betaalt. Dit wilt u uiteraard voorkomen.

Maar… debiteurenbeheer kost veel tijd en aandacht en doet u er niet zomaar even bij. Daarnaast vergt het bepaalde kennis en vaardigheden. Hieronder vindt u een aantal tips die direct resultaat zullen opleveren. 

Veelgestelde vragen AANVULLEN!

U kunt opdrachten bij ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week digitaal aanleveren. Vaste relaties kunnen onze incassospecialisten dagelijks rechtstreeks telefonisch bereiken. Ook buiten kantooruren. Liever persoonlijk aanleveren van een opdracht? Dat kan ook. Tijdens onze openingstijden bent u van harte welkom en staat er koffie voor u klaar.

De incassokosten die in rekening worden gebracht proberen wij te verhalen op uw debiteur. Met behulp van onderstaande incassocalculator kunt u zelf de incassokosten berekenen die uw debiteur moet betalen. 

 

Denk eraan: de incassokosten dient u te vermelden in uw 14-dagen brief. 

Klik op de button voor voorbeeld van deze brief.

Bel ons

Mail ons

Plan afspraak