Workshop LinkedIn

Workshop LinkedIn

In deze effectieve praktische training gaan we jouw huidige profiel verbeteren en een aantal nieuwe onderwerpen van LinkedIn behandelen en uitvoeren. De workshop wordt gegeven Eduard Leusink van Edit Opleidingen

 

Neem jouw laptop, tablet of Smartphone vooral mee!
Geen presentatie, maar samen aan de slag!

Wat levert het je op?
Je eigen onweerstaanbare LinkedIn-profiel en bedrijfspagina. Goede links naar je website en een professionele foto. Hierdoor gaan potentiële opdrachtgevers en klanten je veel beter vinden op internet.

Profielfoto
Een professionele foto op LinkedIn is erg belangrijk. Daarom is onze fotograaf dhr. Jansen aanwezig om van jou een kiekje te schieten. Deze foto kun je direct uploaden in jouw LinkedIn profiel.

We gaan de volgende 6 tips samen in de praktijk brengen!

1. Professional Headline
Jouw professionele titel komt direct onder je naam te staan. Zorg er daarom voor dat je de juiste titel hebt ingevoerd.

2. Websites vermelden
Na jouw professionele titel volgt een korte opsomming van je status updates, je huidige werk, je arbeidsverleden, opleidingen achtergrond, aanbevelingen, jouw connecties en vervolgens de websites die jij wilt vermelden.

3. Samenvatting, Werk & Opleidingsverleden
Deze tip spreekt eigenlijk voor zichzelf. Een profiel wordt interessant wanneer je jezelf op een effectieve manier presenteert. Schrijf in detail op waar jouw kennis en vaardigheden liggen. Wat voor type opdrachten heb je gedaan, wat was de inhoud van het project en waarin blink je uit.

4. Contacten en aanbevelingen
Vergroot je netwerk en vraag om aanbevelingen.

5. Participeer in groepen
Groepen kies je uit op basis van je zakelijke interesses. Wanneer jouw zakelijke contacten een kijkje nemen op je profiel zien ze binnen welke groepen jij actief bent. Dit verhoogt het vertrouwen dat ze in contact zijn met een professional. Iemand die op de hoogte blijft van de laatste nieuwtjes, events en kennis. Een actieve participatie verhoogt bovendien jouw zichtbaarheid en je kan de profielen van jouw groepsleden bekijken.

Het resultaat
Na deze training heb jij een professioneel LinkedIn profiel!

Evenement Eigenschappen

Startdatum 17-09-2019 13:00 uur
Einddatum 17-09-2019 17:00 uur
Max. deelnemers 12
Prijs per persoon €235.00
Speaker Eduard Leusink
Certificaat Ja
PE punten Nee
Locatie Wigger Van het Laar

Bellen

E-mail

What's App

Zoeken

Online dossier

Aanleveren opdracht

Direct betalen

Incassokosten

Tarieven