Timemanagement

Timemanagement

Deze training leer je omgaan met de mogelijkheden van Outlook en de energie van jezelf. Wij brengen je de basisprincipes bij van efficiënt omgaan met tijd. Dit in combinatie met praktische tips en trucs in Outlook. Door dit pakket effectiever in te zetten en alles te laten “onthouden” krijg je overzicht en raakt je hoofd leeg.

Kom je nu om in je e-mail en je contactpersonen en heb je nog een kaartenbakje? Deze cursus geeft je genoeg handvatten om sneller en vaardiger in het gebruik van Outlook te worden. Hierdoor wordt het plezier in je werk verhoogd.

 

30% meer tijdwinst en 10% minder fouten door gestructureerd werken en efficiënt afhandelen van e-mail. Na de cursus “Vandaag is mijn werk af!”, krijg je elke dag het gevoel dat je vandaag gedaan hebt wat je ook had willen doen.”

Hoe zou het zijn om lang met aandacht, geconcentreerd en zonder onderbrekingen te werken en aan het eind van de dag je hoofd leeg te hebben? Hoe zou het voelen om controle te hebben en te houden over alle binnenkomende informatie, in plaats van eronder te lijden of erdoor geleid te worden? Hoe houd ik mijn Postvak In leeg en hoe houd ik mijn taken overzichtelijk, zodat ik niets vergeet, maar ook niets hoef te onthouden? Vraag je je dit wel eens af? Dan is deze praktische cursus “Vandaag is mijn werk af”, de eerste stap naar een oplossing.

De theorie van timemanagement wordt afgewisseld met praktische tips en trucs voor het slimmer werken met Outlook. Tijdens deze training staan laptops klaar en wordt de dagelijkse praktijk nagebootst met een aantal praktische oefeningen in Outlook.

“Vandaag is mijn werk af!” is Timemanagement in zijn meest praktische vorm. Het systeem is toepasbaar op alle delen van je werk en makkelijk aan te passen aan je eigen persoonlijkheid en manier van leven.

‘Het geeft me een vertrouwd gevoel dat ik alles onder controle heb en niks vergeet.
Dat werkt ook door op de mensen in mijn omgeving met wie ik werk.’

Docent
Eduard Leusink (Edit Opleidingen) 

 

Evenement Eigenschappen

Startdatum 10-10-2019 09:00 uur
Einddatum 10-10-2019 16:00 uur
Max. deelnemers 12
Prijs per persoon €375.00
Certificaat Ja
PE punten Nee
Locatie Wigger Van het Laar

Bellen

E-mail

What's App

Zoeken

Online dossier

Aanleveren opdracht

Direct betalen

Incassokosten

Tarieven