Juridisch Advies

Onze incasso-specialisten en juristen staan u met raad en daad bij!

Juridisch Advies

Onze incasso-specialisten en juristen staan u met raad en
daad bij!

Juridisch Advies

Onze kennis van het proces & executierecht vormt de basis voor een goedlopende gerechtelijke procedure. Wij werken in uw belang!

Onze juristen staan u met raad en daad bij!

Wij weten wat werkt en wat niet. 

Onze kennis van het proces- & executierecht vormt de basis voor een goedlopende gerechtelijke procedure en een efficiënte afwikkeling van rechterlijke uitspraken.
Advies bij het voeren van schikkingsonderhandelingen en bij het opstellen of beoordelen van contracten en juridische stukken. Ook staan wij u bij in de rechtbank als procesgemachtigde

Wij werken in uw belang  

 

Wij adviseren u bij een juridisch probleem of juridische vraag, bij het voeren van schikkingsonderhandelingen en bij het opstellen of beoordelen van contracten en algemene voorwaarden.

 

Ook staan wij u bij in het opstellen van juridische stukken en in de rechtbank als procesgemachtigde.

Advies 

 

Wij adviseren u op diverse rechtsgebieden van het civiele recht.

 

Gerechtelijke procedure 

Uw vordering wordt betwist, een klant weigert te betalen en zo zijn er meerdere oorzaken waardoor een gerechtelijke procedure niet altijd voorkomen kan worden. 


Voorafgaand aan de gerechtelijke procedure kunnen wij u juridisch adviseren of eventueel schikkingsonderhandelingen voeren namens u. Wij maken een inschatting van proceskosten en het verhaalsrisico. In overleg met u kunnen wij vervolgens overgaan tot dagvaarden van de debiteur.

 

Tijdens de gerechtelijke procedure staan wij u graag bij als gemachtigde. De vereiste processtukken stellen wij op en vergezellen u tijdens comparities en getuigenverhoren.

 

Op het moment dat de rechter een vonnis heeft gewezen, lichten wij de beoordeling graag toe. Bij een toewijzend vonnis wordt de zaak overgedragen aan onze executieafdeling. Zij treffen verdere maatregelen voor u.  

FAQ Juridisch Advies

Kennisbank

Bellen

E-mail

What's App

Zoeken

Online dossier

Aanleveren opdracht

Direct betalen

Incassokosten

Tarieven