Het komt goed!

Het hebben van een schuld is nooit leuk. Dat snappen wij ook. Daarom willen wij jou graag helpen om deze zo snel, en vooral
zo zorgvuldig mogelijk op te lossen. Vaak is er meer mogelijk dan je denkt. Op deze pagina geven je hier meer informatie over.

Wil je het probleem oplossen? Neem direct contact op.

Whatsapp

Bellen

E-mail

OPLOSSEN

De mogelijkheden

Er zijn diverse mogelijkheden voor jou om de schuld zo spoedig mogelijk op te lossen. Het meest eenvoudige is de schuld in één keer af te lossen. Nu snappen we dat dit in heel veel gevallen niet mogelijk is. Vaak is het ook mogelijk om een betalingsregeling te treffen. Ook beschikken we over een 'mijn overzicht' die inzicht geeft in jouw specifieke situatie.
 

In ons zogenaamde Debiteurenportaal kun je onder andere een overzicht vinden met het totaal aantal schulden en het verschuldigde bedrag, hoeveel er is afgelost en welke regelingen er momenteel lopen. Je kunt inloggen met jouw dosssiernummer. Mocht deze niet (meer) bekend zijn, neem dan contact met ons op.

Ga naar het debiteurenportaal.

Ons dossiernummer *
Bedrag Gebruik een punt om in plaats van een komma om aantal cent in te geven.
0.00
Totaal
0,00

Wil je een betalingsregeling aanvragen? Neem dan contact met ons op via info@wvhl.nl of bel naar 0546 - 544 777.

"Door Karin zag ik in dat ik mijn schulden relatief snel kon afbetalen"

Pijlers

Onze pijlers

Schuldhulp

Schulden dienen zo snel en zorgvuldig mogelijk opgelost te worden. En het liefst voorkomen worden. Er zijn landelijk veel organisaties en instellingen die je kunnen helpen bij het oplossen van schulden. Wij hebben een selectie voor je op een rijtje gezet welke je kunnen helpen. Niet alleen om schulden op te lossen, maar vooral om te voorkomen:
 

- Nibud.nl

- Schuldhulpmaatje.nl

- KVK.nl (voor ondernemers)

 

Veelgestelde vragen

HIER KOMEN VEELGESTELDE VRAGEN

HIER KOMEN VEELGESTELDE VRAGEN