Taxaties & Verkopen

Taxeren & veilen is bijna een sport


Taxaties & Verkopen

Taxeren en veilen is bijna een sport

Taxaties & Verkopen

Wij taxeren, houden veilingen & hanteren duidelijke financiële afspraken. Voor taxaties, faillissementsveilingen en andere verkopen bent u bij ons aan het juiste adres

Taxeren & veilen is 

bijna een sport

Voor taxaties, faillissementsveilingen en andere verkopen bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij taxeren, houden veilingen &
hanteren duidelijke financiële afspraken 
Wij verzorgen taxaties van machines en bedrijfsinventarissen, in beslag genomen zaken en executieveilingen. Wij taxeren onder andere voor bewindvoerders en curatoren in faillissementen

Taxaties

 

Wij geven betrouwbare informatie op basis van de actuele marktsituatie. Bij een taxatie zal het doel van de taxatie invloed hebben op de getaxeerde waarde.

 

  • Wij verzorgen taxaties van machines en bedrijfsinventarissen. 
  • Wij taxeren onder andere voor bewindvoerders en curatoren in faillissementen.  
  • Ook taxeren wij in beslag genomen zaken en zorgen wij voor de verkoop van deze in beslag genomen zaken (executieveiling). 

Veilingen

Een veiling is een uitstekende manier om een hoge opbrengst te realiseren. Voor online veilingen werken wij samen met een erkend online veilingbureau. Met onze lokale bekendheid organiseren wij ook veilingen op locatie.

 

Bij alle veilingen van bedrijfsinventarissen of machineparken, zowel online als op locatie, geldt dat wij zorgen dat het pand waar de zaken zich bevinden leeg en bezemschoon wordt opgeleverd na de veiling.

Verkopen

Wij zorgen voor de verkoop van in beslag genomen zaken. Deze executieverkopen zijn toegankelijk voor zowel particulieren als handelaren.

Titel 

 

- tekst -

Kennisbank Taxaties & Verkopen

Bellen

E-mail

What's App

Zoeken

Online dossier

Aanleveren opdracht

Direct betalen

Incassokosten

Tarieven