Uw totaalpartner voor woningcorporaties

 

Als woningcorporatie wilt u zorg dragen voor uw huurders en ervoor zorgen dat alles soepel verloopt. Helaas kan het voorkomen dat er situaties ontstaan waarin u hulp nodig heeft bij bijvoorbeeld incasso, huurrecht, mediation of gerechtsdeurwaarder. Dat is waar wij u van dienst kunnen zijn als uw totaalpartner voor woningcorporaties.

Waarmee kunnen wij je helpen?

Onze dienstverlening is erop gericht om u te ondersteunen bij al uw uitdagingen op het gebied van incasso, huurrecht, mediation en gerechtsdeurwaarder.

Liever direct contact?

Diensten

Onze diensten

Incasso

Het kan voorkomen dat een huurder zijn of haar huur niet op tijd betaald. Wij kunnen u helpen met het incasseren van achterstallige huur

 
Huurrecht

Als woningcorporatie heeft u te maken met veel verschillende huurders en huurcontracten. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat deze contracten juridisch correct zijn en voldoen aan alle eisen

 
Mediation

Het kan gebeuren dat er een geschil ontstaat tussen u en een huurder. Dit kan bijvoorbeeld gaan over de hoogte van de huur, onderhoudsklachten of overlast. Wij kunnen u helpen met mediation. Dit betekent dat wij als onafhankelijke partij optreden en proberen om samen met u en de huurder tot een oplossing te komen

 

Gerechtsdeurwaarder

Als het niet lukt om de huurachterstand of het geschil op te lossen, kan het nodig zijn om een gerechtsdeurwaarder in te schakelen. Wij hebben ervaren gerechtsdeurwaarders in dienst die u kunnen helpen met het innen van achterstallige huur of het uitvoeren van een vonnis


Heeft u ons nodig als uw ervaren totaalpartner of heeft u nog vragen, neem contact met ons op via onderstaande opties.

 

 

Bel ons

Mail ons

Plan afspraak

"De jarenlange samenwerking voelt vertrouwd. Zacht wanneer het kan, hard wanneer het moet."

Ervaringen

Partnership

Bij Wigger Van het Laar bieden we voor woningcorporaties een langdurig partnership aan. We willen samen met uw organisatie werken aan een nog betere dienstverlening voor huurders.

Met onze ruim 20 jaar aan ervaring en deskundige team hebben wij de juiste kennis binnen alle facetten.

Omdat uw organisatie uniek is zorgen we voor op maat gemaakte dienstverlening en denken wij graag met u mee over hoe wij onze diensten het best kunnen afstemmen op uw organisatie.

En bij Wigger Van het Laar handelen we vanuit de menselijke maat, omdat wij geloven dat mensen zaken doen met mensen! Wij begrijpen dat het behouden van relaties ook een rol speelt bij het incasseren van uw vordering. Wij laten ons hart spreken, maar zijn hard wanneer dit nodig is.

Partner worden of toch nog vragen?

Nieuws

Op de hoogte blijven

 

elke dag veranderen

zaken 

Ambtelijke taal van gerechtsdeurwaarders | Blog | Wigger Van het Laar

Ambtelijke taal van gerechtsdeurwaarders: een obstakel voor gerechtsdeurwaarders

In de wereld van incasso en gerechtsdeurwaarders lijkt het soms alsof de fo...
lees verder >
De menselijke kant van een deurwaarder| Blog | Wigger Van het Laar

De menselijke kant van een deurwaarder: Een verhaal van empathie en hulp

In de wereld van incasso en gerechtsdeurwaarders lijkt het soms alsof de fo...
lees verder >
Begrijpelijke taal door deurwaarders | Blog | Wigger Van het Laar

Wigger Van het Laar doet mee met Week van Lezen en Schrijven 2023

Als Wigger Van het Laar nemen wij deel aan de Week van Lezen en Schrijven 2...
lees verder >
Vragen

Veelgestelde vragen

Een gerechtsdeurwaarder is een door de Kroon benoemd openbaar ambtenaar en is belast met de ondersteuning van de uitvoering van de rechtspraak in Nederland. 

 

De werkzaamheden die de gerechtsdeurwaarder uitvoert die hem bij de wet zijn opgedragen worden ambtelijke werkzaamheden genoemd.

De ambtelijke werkzaamheden bestaan uit dagvaarden, betekenen, opmaken van akten, executeren en onder meer toezicht houden bij openbare verkopen.

U kent het wel. Op de laatste aanmaning staat iets als: "als u nu niet betaalt geven wij de zaak uit handen van onze deurwaarder en zijn alle kosten voor uw rekening". Maar wat doen wij dan als u de zaak uit handen heeft gegeven?

Nee, wij kunnen geen verhaalsinformatie verschaffen. Wel kunnen wij op basis van de ruime bekendheid met en ervaring in deze regio een inschatting maken van de situatie. 

 

Indien wij in het recente verleden zaken op betrokkene als oninbaar hebben afgeboekt, stellen wij u hiervan in kennis.